"Je vskutku zajímavé, jaké krásné věci dokážeme vytvořit, a kolik z nich bylo zničeno kvůli těm špatným..."

Připravit, pozor! ...

12. září 2009 v 2:34 | Annia |  (tý)Deníček / aktualitky
Další výlet do Prahy. Den před dnem D jsem odjela do Prahy vyřídit poslední záležitosti (s úspěchem přibližně 66%) po čemž jsem v den D nastoupila poprvé do nové školy.


Potřebovala jsem si od HF vyzvednout žádost o uvolnění z tělocviku, které jsem si bez problému vyzvedla a šla dál. Záležitost 5ti minut. :-)

Mezitím jsem se objednala na nastřelení náušnic, kde měli volno hned ten den o několik hodin později, z čehož jsem měla samozřejmě radost. :-) Měla jsem čas, vydala jsem se tedy hledat brigádu. V supermarketu, kde jsem plánovala pracovat, protože tam prý sháněly brigádníky (či brigádnice :-) ), mi řekli, že nové pomocné síly přijímají jen přes nějaké agentury. Dostala jsem na jednu z nich kontakt, tak jsem tam zašla. Bohužel tam pro mě žádnou práci na víkendy neměli. :-( V týdnu při škole bych fakt pracovat nezvládla.

Po neúspěchu ale přišel další úspěch, a to v podobě hezkých nastřelených naušnic. :) Chvilku jsem čekala, než přišla kosmetička, pak, po výběru nejhezčích naušniček (přičemž zase ona čekala na mě), mě pozvala dál. Nejdřív si fixou naznačila body, kam naušnice nastřelí, ukázala mi je pro kontrolu, poté nasadila naušnici do "pistole" a nastřelila mi ji. Já čekala bolestivé a krvavé scény, a ono nic! :) Štípnutí od komára snad bolí víc! S druhou náušničkou to samé, a ani později se neobjevila jediná kapka krve. Byla jsem fakt spokojená.

Estetica - profi permanent make up - Eva Štědrá
Spokojenost mám i s cenou a přístupem personálu, takže si tu neodpustím udělat malou neplacenou reklamu: http://www.profipermanentmakeup.cz/index.php/cs/permanentni-makeup/aplikace-naunic (v době, kdy jsem tam byla: cena 300 za náušnici zahrnující šperk + nastřelení). :-) Pokud chcete nastřelit náušničky, fakt doporučuju! :-)

Článek vydán se zpožděním jednoho týdne (a kousek).
BTW. Tak koukám, že mi plánovaný styl aktualitek moc nejde. Ale nevadí, hlavně že je píšu! :-D

Komentáře

1 Gekko Gekko | 12. září 2009 v 8:50

No jo.. z toho si nic nedělej, taky v poslední době píšu aktulitky s 'mírným' zpožděním  ;-)




Komentáře jsou uzavřeny.